FAQ

Allround elektriciens

Onze monteurs hebben uitgebreide ervaring in diverse elektrawerkzaamheden.

Storingsdienst voor nood

Wij zijn zowel overdag als ’s nachts te bereiken voor nood, ook in het weekend!

Uitstekende service

Wij denken met u mee en geven deskundig advies. Zo krijgt u altijd de beste service!

Vakkundig personeel

Onze vakkundige krachten zorgen voor professioneel aangelegde veilige elektra.

Voor nood 24/7 bereikbaar!

Wat voor werkzaamheden verricht Trouw Elektriciens?

Trouw Elektrotechniek helpt u bij sterk uiteenlopende klussen op het gebied van elektra. Laat ons bijvoorbeeld een verdeelkast in uw woning aansluiten, of schakel ons in voor het aansluiten van krachtstroom. Heeft u een oudere woning? In dat geval helpen we u graag bij de renovatie van de elektra in uw woning. Elektra renoveren kan noodzakelijk zijn, wanneer u regelmatig te maken heeft met een kortsluiting in huis. Kortsluiting kan het gevolg zijn van twee kabels die met elkaar versmelten. Ook voor het verhelpen van storingen kunt u op Trouw Elektrotechniek rekenen.

In welke gebieden is Trouw Elektriciens werkzaam?

Hoewel Trouw Elektrotechniek werkt vanuit Breda, beperken wij ons werkgebied tot enkel deze stad. Ook in plaatsen rondom Breda kunt u op onze hulp rekenen. Schakel onze hulp bijvoorbeeld in vanuit Etten-Leur, Oosterhout, Rijen, Gilze en Zevenbergen. Woont u in een andere plaats in de omgeving van Breda? Neem in dat geval eens contact met ons op. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van elektra. Ook onze spoedservice is werkzaam in de reeds opgesomde plaatsen rondom Breda. Onze monteurs komen zo snel mogelijk bij u langs om storingen voor u te verhelpen.

Help ik heb een stroomstoring, wat nu?

Een stroomstoring kan verschillende oorzaken hebben. Probeer altijd eerst de stop in de meterkast te vervangen, of de schakelaar van de uitgevallen groep om te zetten. Informeer ook eens bij uw buren, of zij nog stroom in huis hebben. Mocht de stroom in de hele straat zijn uitgevallen, dan kan de netbeheerder voor een oplossing zorgen. Treft de stroomstoring alleen uw woning? Schakel in dat geval onze spoedservice in voor hulp. Onze spoedservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor het verhelpen van diverse soorten storingen.

Is het erg als er water op mijn contactdoos valt?

Het kan ontzettend gevaarlijk zijn, wanneer er vocht in uw contactdoos valt. Niet voor niets wordt de contactdoos buiten uw woning standaard van een klepje voorzien. Het klepje voorkomt dat hemelwater in het stopcontact terecht kan komen. Het is aan te raden om de stroomvoorziening tijdelijk uit te schakelen in de groep, waarvan de contactdoos onderdeel is. Laat de contactdoos vervolgens drogen en controleer of er geen vocht meer aan de binnenzijde van de contactdoos zit. Heeft u te maken met een kortsluiting? Schakel in dat geval onze spoedservice in.

Wat moet ik doen in het geval van een kortsluiting?

Bij een kortsluiting is het raadzaam om de stroomvoorziening uitgeschakeld te houden. Een kortsluiting kan in het ergste geval leiden tot een brand in huis. Schakel vervolgens onze spoedservice in, om de kortsluiting voor u te verhelpen. Een kortsluiting kan verschillende oorzaken hebben, wat het vaak niet eenvoudig maakt om de bron hiervan te achterhalen. Is de kortsluiting ontstaan na het inschakelen van een elektrisch apparaat? In dat geval zou u dit apparaat uit het stopcontact kunnen halen en vervolgens de stroomvoorziening weer inschakelen. Is er nog steeds sprake van een kortsluiting? In dat geval helpen onze elektriciens u verder.

Kan ik zelf mijn stopcontact vervangen?

U kunt een stopcontact zelf vervangen, wanneer u hier het juiste gereedschap voor heeft. Het is verstandig om vooraf een stappenplan op internet op te zoeken, die u vertelt hoe u het stopcontact kunt vervangen. Haal altijd eerst de stroom van het stopcontact af, om te voorkomen dat u een flinke schok krijgt tijdens uw werkzaamheden. Vindt u het lastig om een stopcontact zelf te vervangen? Schakel in dat geval de hulp van Trouw Elektrotechniek in. Onze elektriciens hebben een ruime ervaring in het vervangen van stopcontacten binnen en buiten woningen.

elektra aanleggen Breda
Call Now Button