Voor nood 24/7 bereikbaar!

Zoekt u een elektricien in de omgeving van Breda? Dan bent u bij Trouw Elektrotechniek aan het juiste adres. Trouw Elektrotechniek is een bedrijf met jarenalgen ervaringen in de elektrotechniek. Door onze jarenlange ervaring kunt u ons voor elke klus inschakelen. Trouw Elektrotechniek is gespecialiseerd in de aanleg en het onderhouden van elektra.

Service

Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe koelkast aangeschaft voor in uw keuken? Of een ander apparaat dat veel energie vraagt? Dan zal u misschien wel uw groepenkast moeten uitbreidden! Dit is natuurlijk een moeilijke klus om zelf te doen en kan zelfs gevaarlijk zijn. Daarom kunt u hiervoor Trouw Elektrotechniek inschakelen! Daarnaast zijn wij ook in te schakelen voor het aanleggen van nieuwe elektra of het renoveren van oude elektra.

Storingsdienst

Het kan natuurlijk voorkomen dat uw probleem echt niet kan wachten. Daarom hebben wij een 24/7 storingsdienst. Deze dienst is 24/7 bereikbaar als u een urgent probleem heeft. Door onze vakkundige elektriciens zult u snel van het probleem verlost zijn. Dus heeft u een urgent probleem dat meteen opgelost moet worden? Twijfel niet en neem contact met onze elektriciens op!

Heeft u problemen met uw meterkast of heeft u last van een storing. Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij hechten veel waarden aan service en klanttevredenheid en voorzien onze klanten altijd van een persoonlijk advies.

storingsdienst Breda
Call Now Button