Voor nood 24/7 bereikbaar!

076-5780008

Hulp bij uitgevallen stroom in Breda

Vaak besef je pas bij een stroomstoring hoe belangrijk stroom is. In het dagelijks leven gebruiken we veel stroom. Gemiddeld zo’n 3500 kilowattuur per huishouden. Bij een stroomuitval missen we bijvoorbeeld het warme water van de cv-ketel en ons favoriete programma op de televisie. In sommige gevallen kun je de storing zelf verhelpen. Wanneer je te maken hebt met uitgevallen stroom in Breda kan de storingsdienst aldaar je van de nodige informatie voorzien.

Landelijke stroomstoring vaststellen

Wanneer je te maken krijgt met een stroomstoring, kun je een paar dingen doen. Ten eerste moet je erachter zien te komen of de storing landelijk is. Kijk maar eens uit het raam. Dan zie je snel genoeg of de buren ook in het donker zitten en of de lantaarnpalen uit zijn. Voor een snel antwoord op je vraag kun je contact opnemen met het landelijke storingsnummer 0800-9009. Tegen een landelijke stroomstoring kun je niets doen. Het is slechts een kwestie van afwachten tot de netbeheerder het probleem heeft verholpen.

Wat te doen bij stroomstoring

Wanneer er geen sprake is van een landelijke storing dan vind je de oplossing misschien in de meterkast. Neem een kijkje en controleer of er een stop gesprongen is. Meestal kun je deze zelf eenvoudig vervangen. Als de stop daarna meteen weer stuk gaat dan is er mogelijk sprake van overbelasting. Haal dan de stekkers van de apparaten die je voor het laatst hebt aangezet uit het stopcontact.

Uitgevallen stroom in Breda verhelpen

Mocht je er hierna nog niet uitkomen dan is het verstandig om hulp van een expert in te schakelen. Zelf aan de slag gaan met stroom, wanneer je er weinig verstand van hebt kan gevaarlijk zijn. Onze monteurs kunnen snel ter plaatse zijn om een stroomstoring te verhelpen op een vakkundige en veilige manier.

uitgevallen stroom Breda