Uitgevallen stroom

Allround elektriciens

Onze monteurs hebben uitgebreide ervaring in diverse elektrawerkzaamheden.

Storingsdienst voor nood

Wij zijn zowel overdag als ’s nachts te bereiken voor nood, ook in het weekend!

Uitstekende service

Wij denken met u mee en geven deskundig advies. Zo krijgt u altijd de beste service!

Vakkundig personeel

Onze vakkundige krachten zorgen voor professioneel aangelegde veilige elektra.

Voor nood 24/7 bereikbaar!

076-5780008

Hulp bij uitgevallen stroom in Breda

Vaak beseft u pas bij een stroomstoring hoe belangrijk stroom is. In het dagelijks leven gebruiken we veel stroom. Gemiddeld zo’n 3500 kilowattuur per huishouden. Bij een stroomuitval missen we bijvoorbeeld het warme water van de cv-ketel en ons favoriete programma op de televisie. In sommige gevallen kunt u de storing zelf verhelpen. Wanneer u te maken hebt met uitgevallen stroom in Breda kan de storingsdienst aldaar u van de nodige informatie voorzien.

Landelijke stroomstoring vaststellen

Wanneer u te maken krijgt met een stroomstoring, kun je een paar dingen doen. Ten eerste moet u erachter zien te komen of de storing landelijk is. Kijk maar eens uit het raam. Dan ziet u snel genoeg of de buren ook in het donker zitten en of de lantaarnpalen uit zijn. Voor een snel antwoord op uw vraag kunt u contact opnemen met het landelijke storingsnummer 0800-9009. Tegen een landelijke stroomstoring kunt u niets doen. Het is slechts een kwestie van afwachten tot de netbeheerder het probleem heeft verholpen.

Wat te doen bij stroomstoring

Wanneer er geen sprake is van een landelijke storing dan vind u de oplossing misschien in de meterkast. Neem een kijkje en controleer of er een stop gesprongen is. Meestal kunt y deze zelf eenvoudig vervangen. Als de stop daarna meteen weer stuk gaat dan is er mogelijk sprake van overbelasting. Haal dan de stekkers van de apparaten die u voor het laatst hebt aangezet uit het stopcontact.

Uitvallen van stroom voorkomen

Wanneer u wilt dat stoppen niet doorslaan dan moet overbelasting van het elektriciteitsnetwerk worden vermeden. Hiervoor hoeft u niet het gebruik van elektrische apparaten in huis te limiteren. Het enige wat u volgens de elektricien moet doen om het doorslaan van stoppen te voorkomen is ervoor zorgen dat niet teveel apparaten op een bepaalde groep van de meterkast zijn aangesloten. In de meterkast wordt de elektriciteit die het huis binnenkomt namelijk in groepen verdeeld die elk een bepaald volume wattage aan kunnen. Loopt er teveel stroom door een bepaalde groep dan springt de stop uit de meterkast. De elektricien meldt dat u dit kunt voorkomen door het aantal elektrische apparaten in huis te verdelen over de beschikbare groepen. Grootverbruikers moeten op een aparte groep worden aangesloten en een optie is ook om een extra groep aan te laten leggen.

Uitgevallen stroom in Breda verhelpen

Mocht u er hierna nog niet uitkomen dan is het verstandig om hulp van een expert in te schakelen. Zelf aan de slag gaan met stroom, wanneer u er weinig verstand van hebt kan gevaarlijk zijn. Onze monteurs kunnen snel ter plaatse zijn om een stroomstoring te verhelpen op een vakkundige en veilige manier. Dus neem snel contact met ons op!

uitgevallen stroom Breda
Call Now Button