Krachtstroom aanleggen

Allround elektriciens

Onze monteurs hebben uitgebreide ervaring in diverse elektrawerkzaamheden.

Storingsdienst voor nood

Wij zijn zowel overdag als ’s nachts te bereiken voor nood, ook in het weekend!

Uitstekende service

Wij denken met u mee en geven deskundig advies. Zo krijgt u altijd de beste service!

Vakkundig personeel

Onze vakkundige krachten zorgen voor professioneel aangelegde veilige elektra.

Voor nood 24/7 bereikbaar!

Krachtige krachtstroom aanleggen in Breda

Krachtstroom is nodig voor specifieke elektriciteitsbehoeften. Hier vallen bijvoorbeeld sauna’s of elektrisch kookapparatuur onder. Op apparaten zal duidelijk aangegeven staan of ze krachtstroom nodig hebben om te functioneren. Veel woningen hebben hier (nog) geen mogelijkheid voor omdat daar bij de bouw geen rekening mee is gehouden. Daarom is het soms noodzaak om dit alsnog aan te laten leggen. Wij kunnen voor u een krachtstroom aanleggen in Breda.

Krachtstroom laten plaatsen voor uw gemak

Vanwege de veiligheidsrisico’s die krachtstroom met zich meebrengt is het noodzakelijk om de aanleg hiervan door professionals te laten doen. Krachtstroom is in feite de normale stroom maar in plaats van 2-draads stopcontacten worden er bij krachtstroom 4-draads gebruikt. Hierdoor is het mogelijk om tot 3 keer zoveel vermogen te leveren. Sommige apparaten hebben deze hoeveelheid aan vermogen nodig en zullen dus op dit speciale stopcontact aangesloten moeten worden.

Eenmalige klus

Krachtstroom aanleggen is een goed betaalbare, eenmalige klus. Met deze (perilex) stopcontacten op de juiste plaats in uw pand kunt u weer vooruit. De kosten die hieraan verbonden zijn zullen afhankelijk zijn van de hoeveelheid stopcontacten die u wil laten plaatsen en van de afstand tot de meterkast. Hier bovenop komen natuurlijk de kosten voor arbeid, maar u kunt er wel verzekerd van zijn dat de krachtstroom veilig is aangelegd. Zo kunt u thuis heerlijk genieten van uw eigen sauna of jacuzzi. Wij willen dit graag voor u verzorgen.

Elektricien
Call Now Button