Voor nood 24/7 bereikbaar!

076-5780008

Verdeelkast plaatsen in Breda is zo geregeld

In de meterkast vind je de verdeelkast. Vanuit hier wordt de stroom per groep verdeeld over de woning. Meestal plaatst de netbeheerder of de stroomleverancier deze en draagt zorg over het apparaat. Het plaatsen is geen eenvoudige klus en het is dan ook verstandig om dit werk over te laten aan de experts. Een verdeelkast laten plaatsen in Breda kun je echter wel zelf heel eenvoudig regelen.

Hoe wordt het gedaan?

De stroom die wij gebruiken is afkomstig van een stroomvoorzieningscentrale. Deze stroom komt onze woning binnen via een voedingskabel die is aangesloten op de aansluitkast. Deze aansluitkast staat weer in verbinding met de verdeelkast. Deze zorgt ervoor dat er stroom naar alle stroomgroepen in het huis wordt gevoerd. Zo heb je stroom op zolder, in je woonkamer, de badkamer en zelfs in de tuin. Des te groter het huis, des te meer stroomgroepen je in de meterkast kunt vinden. De verdeelkast kan ook uitgebreid worden, indien nodig. Dit kan het geval zijn na bijvoorbeeld een verbouwing en uitbreiding van het huis.

Plaatsing

Een verdeelkast plaatsen is niet alleen een lastige klus, het kan ook nog eens gevaarlijk zijn wanneer je geen ervaring hebt met dergelijke klussen. Onze monteurs staan voor jou klaar. Voor een professionele en nette plaatsing van een uitstekend werkende verdeelkast bij jou thuis kun je contact opnemen met onze vakkundige werknemers.

verdeelkast plaatsen Breda