Verdeelkast plaatsen

Allround elektriciens

Onze monteurs hebben uitgebreide ervaring in diverse elektrawerkzaamheden.

Storingsdienst voor nood

Wij zijn zowel overdag als ’s nachts te bereiken voor nood, ook in het weekend!

Uitstekende service

Wij denken met u mee en geven deskundig advies. Zo krijgt u altijd de beste service!

Vakkundig personeel

Onze vakkundige krachten zorgen voor professioneel aangelegde veilige elektra.

Voor nood 24/7 bereikbaar!

Verdeelkast plaatsen in Breda is zo geregeld

In de meterkast vind u de verdeelkast. Vanuit hier wordt de stroom per groep verdeeld over de woning. Meestal plaatst de netbeheerder of de stroomleverancier deze en draagt zorg over het apparaat. Het plaatsen is geen eenvoudige klus en het is dan ook verstandig om dit werk over te laten aan de experts. Een verdeelkast laten plaatsen in Breda kunt u echter wel zelf heel eenvoudig regelen.

Hoe wordt het gedaan?

De stroom die wij gebruiken is afkomstig van een stroomvoorzieningscentrale. Deze stroom komt onze woning binnen via een voedingskabel die is aangesloten op de aansluitkast. Deze aansluitkast staat weer in verbinding met de verdeelkast. Deze zorgt ervoor dat er stroom naar alle stroomgroepen in het huis wordt gevoerd. Zo heeft u stroom op zolder, in uw woonkamer, de badkamer en zelfs in de tuin. Des te groter het huis, des te meer stroomgroepen uw in de meterkast kunt vinden. De verdeelkast kan ook uitgebreid worden, indien nodig. Dit kan het geval zijn na bijvoorbeeld een verbouwing en uitbreiding van het huis.

Plaatsing

Een verdeelkast plaatsen is niet alleen een lastige klus, het kan ook nog eens gevaarlijk zijn wanneer u geen ervaring hebt met dergelijke klussen. Onze monteurs staan voor u klaar. Voor een professionele en nette plaatsing van een uitstekend werkende verdeelkast bij u thuis kunt u contact opnemen met onze vakkundige werknemers.

verdeelkast plaatsen Breda
Call Now Button