Groepenkast

Allround elektriciens

Onze monteurs hebben uitgebreide ervaring in diverse elektrawerkzaamheden.

Storingsdienst voor nood

Wij zijn zowel overdag als ’s nachts te bereiken voor nood, ook in het weekend!

Uitstekende service

Wij denken met u mee en geven deskundig advies. Zo krijgt u altijd de beste service!

Vakkundig personeel

Onze vakkundige krachten zorgen voor professioneel aangelegde veilige elektra.

Voor nood 24/7 bereikbaar!

076-5780008

Uw groepenkast in Breda

Elk pand heeft een eigen groepenkast. Dit is de plek waar stroom naar binnen komt. De groepenkast maakt een verdeling van de stroom tussen de verschillende groepen. Elke groep in het pand is verantwoordelijk voor een deel van uw stroomvoorziening, zoals de elektrische apparaten, verlichting en stopcontacten. Als er teveel van deze apparaten tegelijk aan het werk zijn, kan de groepenkast overbelast raken. De stoppen slaan dan door om ergere problemen te voorkomen. Heeft u vaak dit soort problemen met uw groepenkast in Breda? Dan is het verstandig dat u deze uit laat breiden door onze vakmensen.

Het aanpassen van uw groepenkast in Breda

Elke groepenkast heeft een bepaald aantal groepen. Hoeveel dat er zijn, verschilt per pand. In de oudere panden zijn dat er over het algemeen een stuk minder dan in een nieuwbouwhuis. En dat terwijl u waarschijnlijk net zoveel stroom gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de stoppen regelmatig doorslaan. En dat kan heel vervelend zijn. Laat daarom uw groepenkast in Breda uitbreiden door onze professionals. Wij zorgen ervoor dat het aangepast wordt aan uw woonsituatie.

Schakel onze professionals in

Onze vakmensen weten alles van uw groepenkast. Daarom verzorgen wij niet alleen de uitbreiding. Ook bij storingen of voor de installatie van een nieuwe groepenkast in Breda, kunt u bij ons terecht. Heeft u problemen met uw groepenkast? Of is deze toe aan een uitbreiding? Schakel dan meteen ons als elektricien in. Wij zorgen ervoor dat uw groepenkast in Breda aan al uw eisen voldoet.

Groepenkast Breda