Een goede elektricien wordt steeds belangrijker vandaag de dag. Onze levens worden afgestemd aan stroom of we het nu hebben over spelcomputers, verlichting en TV. Overmatig gebruik kan gepaard gaan met vervelende situaties zoals kortsluitingen en storingen. Zo ook in het mooie Brabant waar onze elektriciens in Breda de show stelen met top service en diensten van de hoogste kwaliteit om incidenten zoals kortsluiting en stroomstoringen te voorkomen. Mensen die in een stad wonen willen een bepaalde mate van elektriciteit tot hun beschikking hebben. Helaas kan teveel verbruik storingen en kortsluiting veroorzaken. Elektricien Breda Door middel van de juiste installaties en voorlichting wordt Breda een plaats zonder kortsluitingen en storingen. Onze elektriciens in Breda zetten de standaard door middel van een behoorlijke dosis klantgerichtheid en deskundigheid en een toewijding om de klant bij te staan tijdens kortsluitingen en stroomstoringen op ieder uur van de dag of nacht.

10 Tips om kortsluiting te voorkomen

Wij geven u graag tips om kortsluiting de voorkomen:

  1. Gebruik nooit meer ampère dan toegestaan. U kunt dit controleren in uw meterkast.
  2. Rol de verlengsnoeren altijd helemaal uit en zorg dat er zeker geen knik in de kabel zit.
  3. Plaats nooit elektrische snoeren onder een tapijt of zeil. Dit veroorzaakt namelijk slijtage en het daardoor lijden tot kortsluiting.
  4. Controleer kabels regelmatig op beschadigingen van de isolatielaag.
  5. Schaf enkel elektrische apparaten aan met een CE label. Deze voldoen namelijk aan minimale eisen voor elektrische bedrading.
  6. Houdt stekkers altijd vast bij het stekkergedeelte als u deze eruit haalt, anders kan de isolatielaag beschadigd raken.
  7. Zorg dat bij de koelkast de achterkant stofvrij is. U moet hier dus regelmatig stofzuigen.
  8.  Reinig de filters regelmatig in uw afzuigkap, of vervang deze zelfs indien nodig.
  9. Maak elektrische apparaten zoals een broodrooster, föhn of airfryer regelmatig schoon en verwijder het stof.
  10. Zet uw koffiezetapparaat altijd uit na gebruik. Als deze te lang aanstaat kan het storingen tot gevolg hebben.

Elektriciens in Breda voor optimale diensten

Naast de geijkte diensten en adviezen op het gebied van elektriciteit bieden we ook andere diensten en services aan die betrekking hebben op elektriciteit. Zo onze elektriciens in Breda gespecialiseerd in het aanleggen van verdeelkasten die helpen om kortsluitingen en storingen te voorkomen. Vele mensen weten niet wat verdeelkasten inhouden en hoe belangrijk ze zijn in het stroomproces. Met de kwalitatieve verdeelkasten die wij aanbieden wordt de stroom op een vloeiende wijze verdeelt naar de verschillende uithoeken van uw woning en wordt de kans op kortsluiting geminimaliseerd. Het installeren of monteren van verdeelkasten is zeker geen klus zonder risico. Onze elektriciens in Breda hameren er ook op om dit niet zelf te proberen maar door een deskundige en ervaren monteur te laten doen. Hierdoor voorkomt u schade aan de gezondheid van uzelf en andere mensen in uw directe omgeving. Ook kunt u uw bedrading of andere apparatuur en de woning zelf ernstig beschadigen. Laat u goed informeren door een capabele dienstverlener wat de gevaren van verdeelkasten daadwerkelijk zijn.

Call Now Button