Bent u altijd een beetje bang om zelf aan de slag te gaan met elektriciteit in uw eigen huis? Dat is toch helemaal nergens voor nodig? Wanneer u goede voorzorgsmaatregelen neemt kan u niets gebeuren. Om nog maar niet te spreken over het gevoel van trots dat u zult ervaren wanneer u iets helemaal zelf gedaan heeft!

Waarom iemand inhuren als u het ook zelf kunt?

elektriciteitNatuurlijk kunt u een expert inhuren, maar dat kost vaak handenvol met geld, en zeg nou zelf sommige dingen zijn toch niet eens zo heel erg moeilijk? U kunt toch zelf best een lamp ophangen en aansluiten? Als u er van tevoren maar wel aan denkt om de stroom even van de draadjes af te halen… Wanneer u van tevoren nakijkt welke kleur draden u tegen komt, en waar deze verschillende kleuren voor staan, bent u al een heel eind op weg.
U zult vaak 4 kleuren tegenkomen waarbij de gele voor de zogenaamde ‘aarde’ staat en de blauwe voor de stroomafvoer, oftewel de ‘0-draad’.
Zorgt u er altijd voor om met goedgekeurde materialen te werken, om van uw veiligheid gegarandeerd te zijn. Wilt u in een vochtige ruimte met elektra aan de slag gebruikt u dan alleen 12V, dit is ongevaarlijk voor mensen. Houdt u er ook rekening mee dat u dan te maken heeft met 4 verschillende zones.
Bereidt u zich goed voor op het zelf aan de slag gaan met elektriciteit, dan zult u zichzelf versteld laten staan.

Call Now Button